Oferta include manopera si materiale?

 

     Oferta include manopera si materiale pentru ca aplicarea microcimentului presupune o complexitate tehnologica ridicata. Fiecare mester din echipa noastra este autorizat sa aplice Microciment, si a trecut printr-o instruire, avand experienta in aplicarea microcimentului.

     Astfel va putem garanta aplicarea corecta a microcimentului. In plus, abordam in mod responsabil angajamentele asumate. Prin vanzarea materialului fara manopera, nu putem garanta aplicarea sa la inalta calitate, deoarece sunt putini specialisti instruiti in aplicarea microcimentului.

     Din acest motiv va oferim manopera si materiale in oferta noastra.

 

 

Cat costa microcimentul?

 

     Va propunem oferta ce include manopera si materiale. Costul manoperei este calculat la fiecare lucrare individual, dupa ce tehnicianului ia masurile si vede santierul si daca este necesara pregatirea de santier etc.

     Oferta difera conform suprafetei (mp) tipul de suprafata de aplicare (pereti, pardoseli, scari …) si posibilii factori (locatia santierului, suprafete dificile …) .

 

 

Este diferit pretul la culori si aspectul final, lucios sau mat?

 

     Pretul nu difera, puteti alege orice culoare. Daca se aplica mai multe culori,  in acest caz, oferta consta in numarul de culori utilizate si complexitatea designului.

     Pretul nu difera, daca alegeti aspect mat sau lucios.

 

 

Se ia in calcul suportul pe care se va aplica microcimentul in formarea pretului ?

 

     Suportul pe care se va aplica microcimentul nu influenteaza pretul.  Microcimentul poate fi aplicat pe orice suprafata solida, verticala sau orizontala, atat in interior cat si exterior, pe pardoseala, perete, tavan, terasa  gresie, faianta, piscina, platou de dus, chiuveta, mobilier, etc.

Care este grosimea finala a Microcimentului, are rosturi de dilatare?

 

     Grosimea finala este aproximativ de 3-4 mm. Nu are nevoie de rosturi de dilatare, este fara fisuri.

 

 

Cu ce se deosebeste microcimentul de tencuiala decorativa „stucco veneziano”?

 

     Spre deosebire, microciment este foarte rezistent si se aplica pe pardoseli si pereti, chiar si in spatii umede. Proprietatile materialului sunt similare cu marmura, piatra naturala.

 

 

Poate fi aplicat microcimentul la exterior, pe fatade sau terase, curte?

 

    Poate fi aplicat, deoarece este rezistent la factorii externi, in timp nu se deformeaza, nu crapa.

 

 

Pot aparea cu timpul crapaturi sau fisuri pe microciment?

 

      Pe suprafata microcimentului nu apar fisuri, crapaturi sau fragmentari, doar in cazul in care suportul pe care a fost aplicat microcimentul a inceput sa aiba fisuri mari.

Poate fi aplicat microcimentul pe gresie sau faianta?

 

     Da. Datorita aderentei foarte bune, acest material poate fi aplicat pe aproape orice suprafata, inclusiv cele netede, cum ar fi gresia sau faianta. Acum nu aveti nevoie sa demolati gresia sau faianta veche, caci se aplica direct peste gresie sau faianta, grosimea va fi max 3-4 mm.  Astfel renovarea devine mai usoara, mai rapida, doar in 3 zile.

 

 

Poate fi aplicat microcimentul pe scari, trepte si contratrepte?

 

    Da se poate aplica  microciment pe scari, trepte si contratrepte.

 

 

Poate fi aplicat microcimentul pe parchet sau pe lemn?

 

    Pardoselile din lemn nu sunt foarte solide, de aceea recomandam sa fie indepartate si apoi aplicat microcimentul.

 

 

Poate fi aplicat Microcimentul pe pardoseala cu incalzire?

 

      Da. Microcimentul are o conductivitate termica mai buna decat, de exemplu, gresia. Poate fi aplicat pe pardoseli cu incalzire cu sistem de apa sau electrice.

 

 

Pardoselile cu microciment sunt toate la fel sau fiecare pardoseala este unica? 

 

    Aplicarea manuala face ca fiecare suprafata sa fie complet unica in textura si model. Ca si unicitatea lemnului si a marmurei, astfel si suprafata cu microciment  va fi intotdeauna unica in acest sens.

 

 

Ce gama de culori are Microcimentul?

 

Gama de culori este variata, cuprinde 55 de culori rezistente la razele ultraviolete. Colorantul nu contine plastifianti, solventi, amoniac si emulgatori.

Cum se aplica microcimentul?

 

         Microcimentul se aplica manual, cu ajutorul unei mistrii metalice. Aplicarea este absolut silentioasa si fara mult praf, ceea ce va permite sa aplicati chiar si in zonele deja locuibile, fara sa deranjati vecinii.

 

 

Poate fi aplicat microcimentul pe suprafata cu umezeala?

 

      Microcimentul este un material impermeabil, care permite utilizarea acestuia in bucatarii, bai, in cabine de dus si piscine. Insa Microcimentul nu are proprietati de absorbtie a umezelii, astfel incat suprafata pe care se aplica materialul trebuie sa fie uscata pentru a preveni impregnarea umezelii in timp.

 

 

Poate fi aplicat microcimentul pe pardoseli fara a modifica suprafata, inaltimea?

 

       Da. Microcimentul este potrivit in mod special pentru astfel de suprafete, unde nu este nevoie sa remodelati suprafata. Cu o grosime de aproximativ 3-4 mm, microcimentul va permite sa nu inaltati pardoseala si tocurile usii nu vor fi afectate.

 

 

Daca este o contructie noua, ce suport trebuie sa fie, pe care ulterior va fi aplicat microcimentul?

 

    Deoarece microcimentul este foarte aderent la orice suprafata, cerintele sunt: sa fie o suprafata rezistenta, planul relativ drept si lipsa fisurilor semnificative. Astfel, acesta poate fi sapa obisnuita, tencuiala sau placi de rigips.

 

 

Cand se poate calca pe pardoseala cu microciment dupa finalizare?

 

     Unul dintre cele mai uimitoare avantaje ale Microcimentului este viteza de aplicare si uscare: pe pardoseala se poate calca a doua o zi dupa finalizarea lucrarii.

 

 

Care sunt masuri generale de protejare si intretinere a microcimentului?

 

     Se va evita lovirea si zgarierea suprafetei de uzura cu obiecte dure, ascutite si grele.  Se va evita tragerea pe pardoseala a obiectelor grele.

Cum se curata pardoseala de microciment? Cum se intretine? Necesita folosirea unui detergent special? 

 

       Curatarea regulata cu apa si detergent. De asemenea, se recomanda din cand in cand sa se utilizeze ceara lichida diluata in apa, care se vinde  in mai multe magazine (de exemplu, cele pentru parchet). Se recomanda mentenanta, reaplicarea sigilantului.

Solicitati oferta sau Contactati-ne la 0732566386 si a doua zi inginerul va veni la santier cu mostre de microciment pentru a va face devizul.