Aveti un Proiect? Intrebari despre Microciment?

Contactati-ne! Oferta in maxim 3 ore. Va multumim

SC Beton Deco Art Srl
Bucuresti
Email: office@betondecoart.ro
Contacteaza-ne: 0732 566 386 si 0760 972 906

S.C. Beton Deco Art SRL colectează și prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 si cu prevederile Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.

Datele dumneavoastra sunt colectate in scopul de a va oferi cele mai potrivite servicii si resurse informationale relevante pentru dumneavoastra. Datele dumneavoastra vor fi pastrate pentru o perioada de 1 an (in cazul in care nu oferta nu s-a concretizat in cadrul unui contract). Datele dumneavoastra personale nu vor fi distribuite altor terte parti.

Conform legislatiei in domeniu, aveti urmatoarele drepturi legate de datele dumneavoastra personale: sa solicitati acces la date, sa solicitati rectificarea sau stergerea datelor, sa solicitati restrictii de procesare, sa va opuneti prelucrarii, sa solicitati portabilitatea datelor. De asemenea, aveti dreptul sa depuneti o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. De asemenea, aveti dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, prin trimiterea unei solicitari la office@betondecoart.ro .

Pentru mai multe detalii, va rog sa ne contactati la adresa office@betondecoart.ro